19032010






sofia19 by you.

Tästä tulee varmaan kaikkien aikojen (tai no ainakin oman elämäni) pisin blogipäivitys, näköjään tässä viikon aikana vähän jäänyt tän kirjoittelu. Eli jatketaanpa siihen mihin jäätiin:

Viime lauantaina, kun olin toipunut suurimmasta vitutuksesta ja todennut että elämä jatkuu, suuntasin siis itseni viettämään Sofian 19v synttäreitä, selvinpäin tosin, en halunnut ottaa sitä riskiä että itkisin ja angstaisin koko illan tai sit olis rähinäkänni.. :D Oli silti tosi kivaa ja tuli siinä syötyä aikalailla, ja kun muut jatkoi iltaa Leveliin, Jussi heitti mut vielä Pelikenttään jossa kävin moikkaamassa Samia ja oli siellä aikalailla muitakin tuttuja keitä tuli moikattua. Kuuntelin siinä sitten Root Mean Squaren keikan ja kello oli joku yks kun lähdin kotiin päin.

Sunnuntaina jatkui juhlinta, nimittäin Nooran 3v-pippalot. Isukille lähdin siis, oli aika booring mutta tulipa syötyä lisää hyviä juttuja.


Maanantaina sitten alkoi työharjoittelu Hyvinkään Laaksossa, jota odotinkin jo aika innolla. Oon siellä siis joka päivä kello 10-16 sinne toukokuun vikalle viikolle asti. Ihan kivasti meni ensimmäinen päivä viikkaillessa, siivoillessa ja hälyttimiä laitellessa. Toisena päivänä autoin somistajaa nukkejen pukemisessa ja hain kuormaa, jonka kuulema haen joka tiistai yksin, eihän siinä oo kun vaan pari rekkii ja muutama pahvilaatikko... Että odotan tosiaan joo jännityksellä ens tiistaita. Muut päivät sitten on ollut aika sitä samaa järjestelemistä, viikkaamista, hälyttimien laittoa ja pois ottoa. Myös jonkin verran laiteltiin uusia juttuja aleen ja eilen jäin oikein ylimääräistä, kun piti sellasta farkkuseinää järjestellä ja laitella lisää hyllyjä. Aika vähän mulla on mitään asiakaspalvelutilanteita ollut, kun ei sitä oikein vielä tiedä mistä löytyy mitäkin jne, mutta eilen olin kerran jopa kassalla ensimmäistä kertaa ja aikamoista säätöähän se oli, mutta kai se siitä sitten alkaa sujumaan :D Mun työkaverit on ihan jees, onhan se vähän erikoista työskennellä niin paljon vanhempien kanssa, kun ei sitä oikein tiedä mistä sitä juttelis jne. Mutta enköhän mä tuolla kestä tän pari kuukautta ihan hyvin, tuskin tää ainakaan enään hirveemmäks voi muuttua eikä siellä siis nytkään oo mitenkään hirveetä ollut, voishan sitä olla muutama sata kertaa paskempikin duuni. Harmi vaan, että sinne on vissiin jo menossa joku kesätöihin eli fak, kai sitä pitäs sitten oikeesti rupee sitäkin hakemaan...

Tällä viikolla oli myös pakko päästä käymään Sellossa, koska mainoslehtisessä ilmoitettiin, että korkokenkiä 14,90-19,90€ Dinskossa! Sinne lähdettiin siis keskiviikkona Josen kanssa Hanspen kyydillä ja löysin tosiaan ihan täydelliset party korkkarit, noita nimittäin oikein kattelin siinä mainoksessa. Odotan innolla että pääsen käyttämään noitä, viimeistään sitten mun ja Josen megabailuissa mun paljettimekon kanssa ;)
Tuli siellä sitten kierreltyä muissakin kaupoissa ja H&M:stä löysin tollasen siistin merimieshatun 3€ ja kivan värisen, melko perus t-paidan, se oli jonku vitosen? Rannekoru Lindexin lasten osastolta, 2€ (aika hc toi hämähäkki tossa :D).

Tänään kävin noutamassa mun H&M:n paketin, joka jopa löytyi tällä kertaa ilman ongelmia ja sisälsi oikeat vaatteet, jotka oli vielä kivoja päälläkin. Tosiaan tilasin ne tällä kertaa Hyvinkään R-kioskille, ei oikein sen kenkähässäkän jälkeen viitti hirveesti enään asioida siellä Jokelassa, haha. Mulla oli siinä sitten aikaa ennen kuin tapasin tyttöjä, niin kävinpä myös kirpparilla pitkästä aikaa ja sieltä löyty täydennystä mun avokakkaisiin (punaiset 2€) ja Florida Panthers t-paita lähti eurolla myös mukaan, leikkelen tota kyllä varmaankin vähän kivemmaksi. Kirpparireissun jälkeen käytiin tosiaan tytsyjen kanssa vähän istuskelemassa ja vaihtamassa kuulumia Kulmiksessa.

Ei oo varmaan mikään hirveän mielenkiintoinen viikonloppu tulossa, yritän tässä nyt nimittäin olla selvinpäin mun synttäreihin asti eli 14.4, kun ei oo mitenkään maailman parhaiten onnistunut käbäysreissut viime aikoina eikä varmaan sen takia oo oikein ees fiilistäkään. Tosin tässä kyllä on Kallen synttärit ja Pirjon ja Sofian läksiäiset välissä, että saa nähdä miten käy... :D

Unohdin varmaan 666 asiaa tästä, mutta en nyt jaksa jaaritella/ajatella enempiä. Vois koittaa ens viikolla olla vähän ahkerampi tän homman kanssa, vähän kyllä jotenkin laantunut tää bloggailuinto mutta se nyt on kai ihan normaalia välillä, jepjep että joo palaillaan!

listening: The Used - Let It Bleed

Ei kommentteja:

free counters