20032010

Mulla on ollut melko kuumeinen olo koko päivän, että ihan hyvä vaan et tässä ei nyt oo mitään tapahtumia niin pystyy ottamaan ihan rauhallisesti.
Tänään sain vihdoin aikaiseksi kavennettua erästä H&M:stä ostettua takkia, vissiin joskus vuoden 2008 alussa hommattu ja eipä sitä kovinkaan montaa kertaa oo tullut käytettyä. Ja kai se jonkun neljäkymppiä silloin maksoi, niin olihan se kiva saada siitä vihdoin ees vähän käyttökelpoisempi ja saa vähän vaihtelua siihen nahkatakkiin nyt tässä keväällä. En jaksanut (ainakaan vielä) ottaa mitään kuvia lopputuloksesta, mutta kyllä se paaaaljon paremmalta nyt näyttää päällä. Elikkäs sivusaumoista lähti melko monta senttiä ja hihoistakin pari. Helmassa oleva kiristysnauru oli jotenkin typerästi ommeltu sivuista kiinni, niin sitä ei saanut kiristettyä takaa mikä on näyttänyt ihan hirveältä, mutta sainpa senkin muutettua. Hihoista löytyy myös sellaiset rinkulat joihin ne saa kivasti käärittyä ylös. Yritin tohon kuvaan jotenkin havainnoillistaa millasta muutosta tein.

2008 by you.

Löysin myös vuoden 2008 maaliskuulta, kuvia missä tosiaan näkyy miten järkyttävän kokoiselta oon tuossa takissa näyttänyt :D Ja voi että mitä muita loistokuvia tuli selailtua samalta vuodelta, oi niitä aikoja:(

2008 by you.

Spotifysta tuli vastaan Denali ja en tajuu miten oon saattanut unohtaa sen, kun sitä kummiskin tuli joskus aikoinaan melko paljonkin kuunneltua, ihanin!


jeejee, kuunnelkaa muitaki biisejä<3

Ei kommentteja:

free counters