13032010


IT @boothill by you.

IT @boothill by you.

IT @boothill by you.

@boothill by you.

IT @boothill by you.

IT @boothill by you.

@boothill by you.

@boothill by you.

amiira,susse 2@boothill by you.


@boothill by you.

dep @boothill by you.

dep @boothill by you.

dep @boothill by you.

Ei nyt sit ollutkaan mikään maailman paras ilta, mutta ihan jees silti. Kaupan kautta Susselle ja ihan silleen helposti löydettiin Boothilliin, "noni nyt alkaa jo jostain kuuluu metelii" "se on varmaa täs jossain lähellä sit" "no salee se kuuluu vaa tost tien toiselta puolelta ku tossa on toi joku rokkiklubi" "aaa" "ei hitto siinhän muuten lukee kans et boothill!"

Näin, no vaikka oltiinkin joku puol tuntii myöhässä ni oli Ignoring Timelines vasta alkanut soittamaan. Ja sitten siinä tuli heiteltyä läppää tuttujen kanssa ja oli ihan älykivaa nähä Amiiraa ja Sussea pitkästä aikaa! Ja sain lainata Sussen fisuu niin silläki kuvia välillä. No sitten alotti deadendproject ja sit loppuki hyvä fiilis eikä oikein huvittanut jäädä Hey Heatheria kattomaan.

Junamatkalle bongasin siitä lauturilta seuraa vähäksi aikaa, joku Tomi tai sellanen se oli ja tuli siinä juteltua jonkun kahden muunkin tytön kanssa. Eipä tässä onneks oo mitään kummosta darraa ollut, mutta henkisesti sitä ehkä vois voida paremmin..

Huoh, joo mä en oikein tiedä pitäskö sitä itkee vai nauraa. Mua nolottaa, vituttaa ja ehkä vähän masentaakin samaan aikaan ja välillä sitä on niin vihanen olo ja välillä sit taas tosi surkee. Toisaalta sitä haluis antaa vaan olla, mut sit taas ei kummiskaan pysty ja ääää, ei oo helppoo. Olishan se vaan ihan kiva, että jos joku aikoo tai saattaa jossain vaiheessa vaan heittää paskaa naamaan niin vois jättää kokonaan muhun tutustumatta tai ees ilmottaa asioista.. Tosin muakin kuulema kannattaa varoa, että vissiin mä olen aika paska itsekin. Ja kun mä oon tässä viime aikoina niin kovasti yrittänyt olla eräällä tavalla parempi ihminen ja jättää tietynlaiset typeryydet taakse, niin onhan se kiva kun ihmiset ketkä ei tiedä asioista oikeasti yhtään mitään tekee sen näköjään niin helvetin vaikeeksi. Kiitos ja kumarrus.

listening: Tiger Lou - So Demure

Ei kommentteja:

free counters