10032010





Vaikka mä eilen jo olin periaatteessa päättänyt, että en hae minnekään, niin selailin eilen illalla huvikseni hieman ammattikorkeakoulujen sivuille. Yhdessä vaiheessa tuli vastaan Lahden amk ja siellä erittäin lupaavalta kuulostava pääaine, valokuvaus. Tutkailin sitten myös Taik:n sivuja ja jos mä tässä inspiroidun ja jaksan lähteä väsäämään noiden ennakkotehtäviä, niin vois koittaa hakea jompaankumpaan tai molempiin, Taik nyt tosin taitaa jäädä vaan haaveeksi mutta eihän sitä koskaan voi tietää..

Joo, no eipä mulla oikeastaan muuta. Huomenna vika kunnon päivä amiksella ennen työssäoppimista ja vähän kyllä jänskättää! Kävin kyselemässä josko olisin saanut sieltä Laaksosta ne sopimuspaperit takaisin, mutta eipä se ollut niitä vielä täyttänyt. Tuli siinä sitten jonkun verran rupateltua tämän myymäläpäällikön kanssa ja se on ainakin vaikuttanut tosi mukavalta ja kuulema on muukin porukka kiva.

Voisin tässä nyt kattoa ton Controlin vielä kertaalleen ennen kuin palautan sen Teemulle ja myöhemmin vois jotain kesätöitä ehkäpä hakea... Huoh.

Ps. Haluisin jotain uudistusta tähän ulkonäköön, mutta ei oikein oo mitään ideoita! :( Ehkäpä jotain vähän keväisempää, kun se on tässä kovaa vauhtia tulossa.

listening: The Fashion - Solo Impala

Ei kommentteja:

free counters