23022010

Joopajoo, ei oo kyllä hirveen hyvin mennyt viime aikoina eikä oo kamerakaan ollu kädessä ikuisuuksiin..
Tai no, perjantaina oli ihan jees käydä Jimin synttäreillä, mutta kun sitä sitten väsyneenä yritti himaan päästä niin totta kai junan piti jumittaa joku 30min Keravan kohdalla.
Lauantaikin meni ihan ookoo, päivällä käytiin mummin synttäreille ja se tuttuun tapaan coolisti livautti 20 euroa käteen. Sieltä menin ekaa kertaa tänä vuonna kyläilemään iskälle ja sinne on kuulema kesän lopulla tulossa perheenlisäystä jälleen kerran...
Sunnuntaina sitten kun yritin kotiutua, niin eihän se tietenkään sujunut ongelmitta. Venailin nimittäin 40min junaa Tikkurilan asemalla ja olisin varmaan kauemminkin ellen olis tajunnut katsoa sitä lähtevien junien taulua kun eihän siellä mitään mistään lähijunien kulkemisista kuulutettu. Helvetti kun täältä oikein muulla pääse pois kuin junalla, muuten mä vannoisin lopettavani VR:n käytön.
Eilinen meni sitten suurimmaksi osaksi sängyssä maaten. Koko ajan oli sellanen fiilis, että kohta lentää laatta ja oli niin heikko olo, että itkin vaan kun en jaksanut/pystynyt tekemään mitään. En mä sitten onneks oksentanut kuin kerran ja tänään on ollut ihan hyvä olo. Oon silti ottanut ihan rennosta vielä tän päivän, mutta huomenna alan taas ryhdistäytyä!

Ei kommentteja:

free counters