25102009

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Oon ollut tän aamupäivän ihan sekaisin, kun en millään meinannut saada tietooni oikeaa kellonaikaa. Kaikki kellot näyttää eri aikaa ja ihmiset väittää eri aikoja. Mutta nyt olen siis vihdoin saanut selvää asiasta ja sehän on siis 13:04. Eli olisin voinut nukkua tunnin pidempään ja himaankin lähdin eilen tuntia liian aikaisin :o mutta toisaalta, mitä mä siellä sen loppuajan olisin yksin tehnyt, kun puol tuntiakin tuntu paljolta.
Tosiaan, café Operaan mentiin. Siellä oli jotkut abibileet, sisään 5e, mutta 91-syntyneet ABIT 2 yhden hinnalla. No eipä siinä kukaan mitään kysellyt, niin tää amiskin pääs puoleen hintaan. Tuttuja ei ollut oikeestaan yhtään, mikä olis antanut täyden luvan olla täysin sekaisin, mutta jotenkin sinne kun pääsin join vaan muutaman ja keskityin enemmän tanssimiseen, oikeen korokkeella tuli oltua suurin osa ajasta... :D Amiira, Susse ja Iines siinä sitten lähti kotiin ja jäin sinne yksin vielä jorailemaan, jumitin Maxin seurassa ja sitten sekin hävis, jorailin vielä vähän aikaa yksin, pummin röökin, poltin sen ja lähdin himaan, kun ei tupakkakopistakaan löytynyt seruaa. Pitkästä aikaa matkustin yksin T-junalla ja suurin osa siitä tunnista meni nukkumalla.
Huomenna sitten on loma ohi ja aika palata opiskelun pariin. Eipä se oikeestaan haittaakaan, onpahan taas jotain oikeaa tekemistä.

listening: The Kooks - One Last Time

Ei kommentteja:

free counters