30082009

Photobucket

Photobucket

Perjantaina lähdin iskälle Kontulaan viihdyttämään pikkusiskoja pitkästä aikaa. Sain Veeralta (5v) Italiasta tuliaiseksi tuon sormuksen. Ei ehkä ihan mun tyylinen, enkä muutenkaan käytä sormuksia ja se ei oikein mahdu muuhun kuin pikkusormeen, mutta muuten ihan hyvä :D Iltakahvit juotiin oikeen kynttilän valossa.
Lauantai meni sitten Josen kanssa keskustassa, mun ei ollut tarkoitus ostaa mitään vaan mennä ihan vaan Josen seuraksi, mutta toisin kävi..Tasaa keskelle
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ensiksi käytiin Eurokankassa ja no sieltä mun piti ihan oikeasti ostaa mekkoa varten kankaita, nuo kaksi satiinia on sitä varten ja tuo toinen ei kyllä oikeesti oo noin vaaleenpunainen, enemmänki hyvin vaalea ruskea/beige. Ja mustaruskea kiiltävä trikoo on mun päättötyön legginsejä varten ;)
Nooh, kierreltin sitten kaikenlaiset kaupat ja etsittiin Joselle hupparia, mutta mistään ei löytynyt mitään miellyttävää. Oltiin päätetty, että ei mennä Gina Tricotiin, mutta kun kaikki muut oli jo käyty ja aikaa junaan oli noin tunti, niin sinnehän me sitten päädyttiin eikä sieltä selvinnyt ulos tyhjin käsin. Kaikki kolme vaatetta löyty alerekeistä, 4,90€, 2,90€ ja 4,90€. Valkoisen t-paidan ostin lähinnä sitä varten, että hyödynnän sitä kankaanpainassa ja tykkään tuosta epäsymmetrisestä helmasta, mutta nyt en välttämättä raaskikaan siihen mitään painaa.. Ruskea topin ostin aikalailla vaan huvikseen ja halvan hinnan vuoksi. Valkoinen mekko on melko love, se ei oikein mennyt kunnolla kiinni tolle mallinukelle niin se näyttää vähän tyhmältä. tossa Siinä on jonkun meikkivoidetta vähän etumuksessa, joka toivottavasti lähtee pesussa. Halvan hinnan ja söpöyden takia oli pakko ostaa silti (ja mun tissit näyttää ihan älyttömän hyvältä tossa!).
Oli muuten pitkästä aikaa viikonloppu ilman alkoholia, viimeksi oli noin 15 viikkoa eli melkein neljä kuukautta sitten, että ehkä tää teki ihan hyvää.. :D Laskiskelin että noiden kolmen vaatekappaleen hinnalla olisin kai saanut 30senttiä lisäämällä 6 hanatuotetta Klubilla, mutta oli kyllä ihan kiva käyttää vaihteeks rahansa johonkin vähän hyödyllisempään. Nyt sitten odottelen innolla ensi viikon perjantaita jolloin tilille pamahtaa <opintotuki3 ja pääsen shoppailemaan lisää!

listening: Test Icicles - Snowball

Ei kommentteja:

free counters