14022010

good morning by you.

Oikein ihanaa ja pullantuoksuista ystävänpäivää vaan kaikille joo!
Pulla täällä kyllä oikeasti tuoksui, kun tulin kotiin, mutta tosta ihanuudesta en kyllä ihan vielä mee oikeen takuuseen...

Tosiaan, eilen aloteltiin tyttöjen kanssa Josella ja oli pitkästä aikaa kaikki koolla! Mä sitten kehittelin vähän omanlaisen drinksun kiivistä, jostain halpis Spriten tapaisesta ja viinasta, koska kaupassa ei ollut limejä. Ihan juotavaa tais olla.
Suunnitelmissa oli suunnata tutustumaan Järvenpään baaritarjontaan, mutta siinä ennen lähtöä tuli kaikenlaista säätöä ja kaikki muut lähtikin siitä sitten Hyvinkäälle päin ja me Josen kanssa jäätiin pohtimaan elämää. Saatiin sitten Facebookin avustuksella hommattua meillekin kyyti Riksusta joltain aivan randomilta, mutta ihan hengissä selvittiin perille ja vielä kaiken lisäksi ilmaiseksi! Automatkan aikana suunnitelmat vielä muuttui, nimittäin Klubin halvoista hinnoista huolimatta skipattiin sen Sinkkubileet ja liityttiin muiden seuraan Leveliin tai siis Pirjon ja Anin. Siellä sitten jotain hengailtiin ja lopulta oltiin taas Josen kanssa kahdestaan ja sehän on kun sen kanssa lähtee.... En siis tosiaan selvinnyt kotiin yöksi vaan pizzamestasta löyty sitten jatkopaikka ja sinnekin mentiin jonkun kaikille täysin tuntemattoman henkilön kyydissä.. :D Siellä taidettiin juoda muutamat tequila- ja minttuviinashotit ja jorailtiin ja nukkumaan kun menin näytti kello jotain puolta yhdeksää.
Muutaman tunnin päästä oli sitten oikein rattoisaa, kun tää yks sankari ilmestyi paikalle ja alko semmonen meteli ja mun kamerastakin löytyy mielenkiintoista materiaalia, että huhuh sanonpa vaan. No tää yks kaveri onneks piti lupauksensa ja heitti meidät pois sieltä. Nyt tässä koitan skarpata, ettei tää olo hirvene, koska en oo varma että oonkohan mä nyt menossa viettämään tätä päivää jonkinlaisen kivan henkilön kanssa.

listening: We Are Scientists - Dance Off

Ei kommentteja:

free counters