26012010

cookie by you.

cookie2 by you.

Mun H&M paketti on nyt sitten jossain kateissa, koska sitä ei vieläkään löytynyt toimituspaikasta! Ärsytti sen verran, että leivoin keksejä piristykseksi. En tajuu miten siinä ohjeessa luki ½ kananmuna?! Miten voi olla mahdollista? No tein taikinan sitten kokonaa kaksinkertaisena, mutta niitä tulikin 4,5 kertaa enemmän kuin olis pitänyt :) ja alkuperäisessä ohjeessa oli suklaata, mutta korvasin sen mustikoilla ja vadelmilla. Laitoin ne myös varmuuden vuoksi tollaisiin muffinsivuokiin, koska niiden olis kuulunut levitä ja en ollut oikein varma miten ne pysyy kasassa, mutta ihan hyvin näköjään eikä ne niin paljon levinnyt edes. Eka epäilin, että tais niistä tulla sittenkin muffinseja, mutta hetken jäähdyttyään niin kyllä ne sitten kovettu vähän enemmän keksimäiseksi. Vein niitä tänään kouluun ja kai niihin oltiin ihan tyytyväisiä.

bling by you.bling2 by you.

nedkelly by you.

Tässä on tullut myös viime päivinä katseltua melko paljon Heath Ledgerin leffoja, kiitos Nelosen leffaputken. Innostuin sitten kirjastosta etsimään hänen aikaisempia leffojaan ja löytyhän niitä sitten jostain Hausjärven kirjastoautosta. Onneksi ne pystyi varaamaan niin että nouto oli Hyvinkään kirjastosta ja tänään mä ne sieltä nousin ja lainailin myös jotain muitakin siinä samalla. Ensimmäisenä vuorossa oli Ned Kelly, joka perustuu vissiin ihan oikeasti eläneeseen rikolliseen.

Loppuilta (Salkkareiden jälkeen) mun oli tarkoitus raataa opinnäytetyön kirjallisen parissa, mutta tais vähän jäädä taas. Pitäis perjantaina olla suurinpiirtein valmista, mutta en mä millään jaksa sitä enään ruveta väsäämään. Huomenna sitten...

listening: Lady Gaga - Alejandro (miks mulla on soinu toi päässä joka päivä viikonlopun jälkeen... :D)

Ei kommentteja:

free counters