15112009

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Perjantaina käyntiin siis koulun kanssa muotimessuilla. Jonkinverran ilmaiskamaa tuli mukaan, eihän mulla tietenkään ollut rahaa ostaa mitään. Muotinäytöstä mentiin katsomaan ihan liian myöhässä, eli saatiin aika surkeat paikat. Sain silti kuvattua suurimman osan vaatteista ja yllä siis mun lempparit.
Sitten kun pääsin himaan, niin mua odotti sähköpostissa melkoinen yllätys, nimittäin olin voittanut kyydin hummerilla Guru Josh Projectin keikalle ja ilmaisen sisäänpääsyn itselleni ja muutamalla kaverille! Tehtävänä oli bongata kaupungilta tää kyseinen auto ja silloin maanantai aamuna kun Jennin kanssa seikkailtiin sieltä itä-Helsingistä, niin törmättiin siihen.

Photobucket

Se sähköposti oli lähetetty jo edellisenä iltana ja olin vähän paniikissa, että meniköhän palkinto jo ohi, mutta soitti se tyyppi kuitenkin. Piti sitten saada jonkinlainen porukka kasaan ja ettiä meille alottelupaikka, mistä meiät voitais hakea. No Jennihän tietysti oli sitten kuumeessa ja Sofia myös, mutta saatiin sitten mun ja Josen seuraksi Mixu ja Susse. Aloittelemaan päästiin Kallelle ja Jimille, siellä oli jonkun niiden uuden kämppiksen tuparit. Ei me siellä kauaa oltu, kun kyyti jo tulikin. Matkan ajan soi täysillä mikäs muukaan kuin Guru Josh Project. No, sitten kun päästiin itse Fabricin eteen, niin oli vähän ongelmia päästä sisään ja narikkakin jouduttiin itse maksamaan eikä muutenkaan mitään vip-kohtelun tapaista näkynyt missään, kukaan ei edes tuntunut tietävän koko kilpailusta mitään. Oltiin siinä sitten melko pettyneitä, mutta kyllä meillä silti tais olla ihan kivaa. Susse ja Mixu lähti aikasemmin ja mä sitten jossain vaiheessa päädyin juttelemaan erään herran kanssa, joka sattui tuntemaan kyseisen tapahtuman järjestäjät. Päästiin sitten vihdoin sinne VIP-alueelle ja ilmaset drinksutkin saatiin. Loppuilta meni aikalailla tanssiessa, ite keikka oli kyllä kans vähän pettymys. Jotenkin muistaakseni siellä soi melkein ihan tavalliset baaritanssibiisit ja Infinity tuli pari kertaa siinä välissä? Että no, ei ihan niin hieno ilta kuin odotin, mutta ihan jees silti tais olla kun rahatkin loppu, plus sen herran numerokin tallentu puhelimeen :D Ani ja Toni tuli hakemaan meidät stadista ja heitti meille, kiitos siitä niille koska muuten oltais vielä aamu seittemän aikaan oltu siellä. Oon ollut nää pari päivää ihan tajuttoman väsynyt, sen takia tää postaus vasta tänään ja nyt sitten kasa kuvia Fabricista tähän loppuun, oli muuten siistin näkönen mesta.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

listening: Passion Pit - To Kingdom Come

Ei kommentteja:

free counters