29102009

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Koululla oli tänään jatkokoulutustori eli siellä oli eri ammattikorkeakouluista tyyppejä jakamassa esitteitä ja kertomassa kouluistaan. Oikeastaan ainoa kiinnostava siellä oli TAIK ja noh, sinnehän on ihan hullun vaikea päästä. Ja enemmän mua siellä kiinnostais se valokuvaus kuin jatkaa vaatetuksen parissa, mutta saa nyt nähdä tuleeko haettua.
Koulun jälkeen kävästiin Josen kanssa meillä ja sitten mentiin stadiin. Eurokankaasta piti saada kankaita päättötyötä varten ja löysin melkein oikeanlaisia. Mennään huomenna jo kaksi tuntia aikaisemmin tekemään hommia, nyt kun vihdoin sai kankaita niin innostaa taas tekeminen.
Oltiin jo aikoja sitten suunniteltu, että oltais menty BoardExpo Pre-Partyihin jotka olis siis ollut tänään Tigerissä. Sussen piti hommaa meille sinne liput, mutta eihän se sitä tietenkään saanut aikaseks ja no ei mekää sitte tänään jaksettu niitä enää käydä ostamassa niin jäi nyt sitten ne pippalot väliin. Ja käveltiin vaan nopeesti sen Kampin tapahtuman läpi, koska oli niin pirun kylmä.
Oon ylpeä itestäni etten ostanut yhtään vaatetta, vaikka kovasti teki mieli ostaa joku mikä olis maksanut alle kympin. Ostin kyllä Halloweeniä varten juttuja ja tässä pientä esimakua mitä laitan huomisiin halloween pippaloihin:

Photobucket

listening: Metric - Sick Muse

2 kommenttia:

anna kirjoitti...

Sul oli sen verran kiva asu nii linkitin sen mun blogiin :) (päivän tyylitaivas asu) :)

MCK kirjoitti...

aaa ohhoh kiva kiitti! :)

free counters