19082009

Eilen en koulussa saanut oikeen mitään järkevää aikaan ja muutenkin oli aika boring päivä.
Oli niiiin ihanaa kun tänään sai nukkua pitkään, nousin ylös vasta kahdentoista aikoihin. Kaikilla opettajilla on joku koulutus, joten oppilailla vapaapäivä. Saatiin me tehtäväksi piirtää kunnon esittelykuva siitä muoti2010-kurssin vaatteesta ja työjärjestys pitäis myös pohtia, mutta mulla on sitä kai vasta joskus maanantaina niin en varmaan tänään jaksa. Jossain vaiheessa mun unia häiritsi ihan hirveä mekkala ja kelasin jo, että mitkä ihmeen sotakoneet meidän yli oikein lentää. Noo ei ihan, mutta täällä siis joskus tossa kesällä jo kuvattiin jotain uutta Risto Räppääjä-elokuvaa ja ne sitten oli täällä näköjään taas hommissa, Nuppulinnasta ja meidän talosta tulee kuuluisa!
Vapaapäivän kunniaksi ajattelin tehdä vähän ompeluhommia ja tuunasin Markun (siis äidin miehen) yhden kauluspaidan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eipä siitä nyt kovinkaan erikoinen tullut, ensiksi meinasin tehdä siitä vartalonmyötäisen, mutta jätin sen sitten rennon löysäksi. Ja tuossa on myös oikealle sivulla alhaalla reikä, vähän katu-uskottavuutta. :-D
Mun tän päiväinen ruokakin oli aikamoinen kokeilu, keitin elämäni ensimmäistä kertaa riisiä! Ihan hyvin onnistui, mitä nyt vähän jäi pohjaan kiinni. Pakastimesta löytyi wokkivihanneksia jotka sulatin mikrossa ja sekaan sekotin jotain salaattikastiketta, ketsuppia, pippuria ja sipuli- ja valkosipulijauhetta. Ihan oli syötävää.. :-D Oon siis melko laiska valmistamaan mitään ruokaa ja varsinkin jos on kova nälkä niin yritän päästä mahdollisimman helpolla.

Photobucket

Ja tähän loppuun vielä muutama kuva niistä vaahtobileistä, jotka satuin löytämään netistä! Meikä on (luultavasti) noiden pinkkejen ympyröiden kohdalla.

Photobucket

Photobucket

listening: VETO - Crooks

Ei kommentteja:

free counters